top of page
Vanne plante

GREENEARTH CLEANING

Velg et renseri med forpliktelse til bærekraft og en renere fremtid. Hos oss handler det ikke bare om å få klærne rene, men også om å gjøre det på en måte som er snill mot planeten.

 

Sammen med GreenEarth Cleaning tar vi vare på plaggene dine på en skånsom, miljøvennlig måte. Vi er her for å gjøre garderoben din fantastisk og jorda vår litt lykkeligere! Velkommen til et skredderi og renseri som bryr seg om stil og planeten vår – det er Fru Hang for deg!

HVA ER GREENEARTH ?

I renserier benyttes hydrokarboner og perkloretylen, også kjent som perc, som utgjør en betydelig trussel mot miljøet. Perc kan også føre til ubehagelige symptomer som svimmelhet, hodepine, tretthet, samt irritasjon av hud og øyne. Til tross for å bli markedsført som miljøvennlige på grunn av sin organiske natur, er det viktig å huske at selv bensin er organisk, men det er definitivt ikke det du ønsker å bruke for å vaske klærne dine.

GreenEarth Cleaning har imidlertid funnet et tryggere alternativ, ren flytende silikon; i prinsippet flytende sand. Dette miljøvennlige alternativet er ikke-giftig, ufarlig, luktfritt og fargeløst. Det er ikke-allergifremkallende og ikke-irriterende, og det gir generelt en bedre pleie for klærne dine. Når silikonen slippes ut i miljøet, brytes den ned til grunnelementene av sand og minimale mengder vann.

Flytende silikon ligner på ingrediensene brukt i mange populære kosmetikkprodukter som deodoranter og barberkremer. Du vil legge merke til hvordan alt føles mykere og fargene ser lysere ut. Vi inviterer deg til å oppleve forskjellen ved å se, ta på, og lukte på det selv.

GreenEarth cleaning-logo

I 1998 rengjorde de sitt første plagg i et vitenskapslaboratoriums bakrom. De var erfarne rensere som var klare til å forlate en bransje preget av miljøproblemer knyttet til perkloretylen. Men etter å ha sett potensialet for et trygt alternativ, dannet de GreenEarth Cleaning Company.

 De betjener kundenes behov gjennom over 6 000 servicepunkter i over 40 land. Til den dag i dag har GreenEarth Cleaning renset over 600 millioner kilo med klær samtidig som de gir den beste omsorgen for miljøet. Dette gjør dem til verdens største merkevare innen miljøvennlig rens.

Kvinne som holder opp GreenEarth-støvpose

HVORFOR GREENEARTH

DET ER SKÅNSOMT MOT KLÆRNE

GreenEarth er effektiv og skånsom, noe som betyr at de mest elskede klærne dine fortsatt vil føles myke og brukbare. Det er 100 % luktfri, ikke-allergifremkallende og ikke-irriterende.

DET ER FAKTISK BRA FOR STOFFENE

Klærne dine vil vare lenger med GreenEarth. Fargene holder seg levende, stoffene føles myke og det er trygt for kashmir, lær, paljetter – til og med stoffer du frarådes å rense.

DET BRUKER MINDRE ENERGI

GreenEarth bruker vanligvis opptil 50 % mindre energi (gass og elektrisitet) enn andre etterbehandlingsløsninger. Det bruker også mindre vann enn andre, inkludert hverdagsvaskemaskiner.

DET ER BEDRE FOR JORDEN

GreenEarths unike giftfrie silikonbaserte renseteknologi er trygg for vannet, jorden og luften.

DET ER BEDRE FOR HAVET

GreenEarth renseri er et lukket kretssystem. Derfor forhindrer det at mikrofibre og mikroplast kommer inn i vannveiene våre og til slutt fra å forurense havets liv.

Den flytende silikonen har lav overflatespenning og er lettvekts, noe som gjør at løsningen bedre trenger inn i stoffet og rengjør det skånsomt. Dette bidrar til at plagget varer lenger. Den er også kjemisk inaktiv, noe som betyr at den ikke reagerer kjemisk med tekstilfiber eller farger. Dette bevarer plaggets kvalitet ved å forhindre krymping og fargebleking. Derfor er den en trygg og effektiv grønn rengjøringsmetode selv for de mest delikate plaggene - perler, fin blonder, silke, kasjmir, you name it - med GreenEarth, er det ingenting å bekymre seg for.

 

Den flytende silikonen er formulert for å brytes ned til sand, eller SiO2, vann og karbon, så den skader ikke luften, jorden eller vannet. Den er ikke klassifisert som flyktig organisk forbindelse og bidrar ikke til smog. Ifølge GreenEarth Cleaning har over 50 studier vist at det ikke er noen bekymring for menneskers helse når det gjelder deres flytende silikonløsning. Den er så trygg at EPA ikke regulerer bruken, siden hovedingrediensen i utgangspunktet er flytende sand – som brytes ned til naturlige elementer uten skadelige rester.

Vi er forpliktet til bærekraft, ikke bare i våre daglige operasjoner, men også ved å samarbeide med lokale samfunn. Gjennom tilknytninger og opplysningsprogrammer sikter vi mot å skape bevissthet og drive positiv endring mot bærekraftige praksiser. Ved å velge Fru Hang, tar du ikke bare et valg for rene klær; det er en bevisst forpliktelse til en bærekraftig fremtid.

Kilde: https://greenearthcleaning.com/consumer-information/

bottom of page